Under generaldirektör Anders Danielssons tid på Migrationsverket har flyktinginvandringen mångdubblats. | Sverigedemokraterna i Flen

Under generaldirektör Anders Danielssons tid på Migrationsverket har flyktinginvandringen mångdubblats.

I Sydsvenskan radas mängder av siffror upp, siffror som gör en mörkrädd.

 

Siffrorna visar hur totalt förändrat det svenska samhället redan har blivit utan att Svenska folket har haft något att säga till om. Att medborgare får gå och rösta vart fjärde år räknas inte som att de gett politikerna rätten att med deras skattepengar helt förändra landet och folkets levnadsvillkor och den välfärd de och deras föräldrar och far- och morföräldrar byggt upp.
Skolan, arbeten, bostäder och sjukvård mm allt blir påverkat av det faktum att ett samhälle inte kan lyfta en sån kraftig ökning av invånare.

Sunda förnuftet borde ha sagt ifrån för de styrande för länge sen. Och sen ska det vara så att skolan, arbeten, bostäder och sjukvård mm ska vara det som avgör om vi kan fortsätta på samma bana. Mängden med de som mår psykiskt dåligt ökar, sjuka får vänta på operation länge, vårdplatserna är för få, föräldrar stressar istället för att fokusera på sina barn, pensionärer har löjligt låg pension, många har inte råd att laga sina tänder, i skolan ökar mobbning, arbetsmarknaden är dålig, bostadsmarknaden är dålig osv osv.
Ett skattetryck av världsklass, borde också innebära en skola, sjukvård och trygghet av världsklass. Detta gäller inte för Sverige idag.

Att hjälpa människor är ett nödvändigt måste, men att göra det i den utsträckningen för de som lyckas ta sig till ”livbåten” Sverige flera hundratals mil bort är så orimligt att man förundras.
Har alla för det första råd att ta hjälp av smugglare och hur säkert är det?
Vill alla lämna det land där de växt upp? Kan faktiskt vara så att de vill vara kvar om än i närområdet för att sen efter oroligheter/krig mm återvända och bygga landet igen. För vem skall annars lyfta landet igen?
Sen är det faktiskt så att hjälp i närområdet är det sätt där vi kan hjälpa mängder fler behövande människor och de som verkligen behöver vår hjälp får det.

 

Läs hela artikeln från sydsvenskan här;

 

http://www.sydsvenskan.se/sverige/vantetiderna-okar-for-60-000-pa-asylboenden/